Publika s oduševljenjem dočekala Maajku, mahanja u ritmu nije manjkalo

Premijerni nastup Ede Maajke na Adventu u Karlovcu apsolutni hit

VIŠE IZ RUBRIKE

    Četvrta večer Adventa bila je izvođačima najbrojnija, pa samim time i žanrovski najbogatija. Posjetiteljima su svoje vještine sviranja, plesanja i pjevanja najprije pokazali učenici karlovačkih osnovnih škola i vrtića odnosno  "Društvo Naša djeca". Odlične su koncerte potom održali bendovi karlovačke gimnazije EOME i R.E.G.G.A.E., a nakon njih nastupio je standardno izvrsni Puhački orkestar grada Karlovca sa sjajnim obradama božićnih, ali i zabavnih retro pjesama.

    Trenutak koji su posjetitelji jedva dočekali bio je dolazak Ede Maajke na pozornicu. Inače, Edo je sinoć premijerno nastupio na Adventu u Karlovcu, a ukupno drugi puta u našem gradu. Publika ga je, možda upravo iz tog razloga, dočekala u velikom broju i radosnim povicima dobrodošlice. Tijekom cijelog nastupa, masa se u gibala u ritmu i kontinuiranim podizanjem ruku na najbolji način podržala nastup poznatog repera.

    Danas, 18. prosinca u obiteljskom programu posjetitelje očekuje književna čajanka Gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić, a kao i svaki dan od 17 do 20 sati bit će otvorena i Kuća Djeda Mraza. U 18:30 nastupit će saksofonisti Glazbene škole Karlovac, a uslijedit će nastup MPZU-a "Vid Rukavina" u 19:30. Večer će zatvoriti Gospodari Tambura u 21:00. (ls)

     

    foto: Izvan fokusa