Croatia Open Land i TZ grada Karlovca

Premijera karlovačke Urbane avanture - interaktivni obilazak središta grada

VIŠE IZ RUBRIKE

Spoj povijesti, kulture i gastronomije

Idealna je za obitelji, parove i pojedince koji traže autentično iskustvo u našem gradu

Upoznati braću Seljan, Nikolu Teslu, otkriti karlovačku vinsku scenu i dugo skrivene tajne ovog grada od sada možete u inovativnoj interaktivnoj turi koju je osmislila putnička agencija Croatia Open Land.

Dvadesetak gostiju uživalo je sredinom travnja u premijernoj Urbanoj avanturi u Karlovcu, inovativnoj turi koja spaja povijest, kulturu i gastronomiju i predstavlja jedinstveno iskustvo za sve koji žele bolje upoznati grad na četiri rijeke.

Uz podršku Turističke zajednice grada Karlovca, ovaj atraktivan program obilaska kreirala je putnička agencija Croatia Open Land.

-Urbana Avantura obećava doživljaje koji će obogatiti svakog posjetitelja i ostaviti dubok dojam. Idealna je za obitelji, parove i pojedince koji traže autentično iskustvo našem prekrasnom gradu", rekao je Krešo Rogoz, vlasnik Croatia Open Landa, putničke agencije koja osmišljava atraktivne programe u Karlovcu i središnjoj Hrvatskoj.

Nova tura vodi kroz tri fascinantne atrakcije koje otkrivaju Karlovac iz potpuno nove perspektive. Prva vođena tura ime je dobila po braći Seljan, najpoznatijim hrvatskim istraživačima, a prolazi kroz grad, istražujući njegovu bogatu povijest, arhitekturu i legende.
Nakon toga, u srcu parka degustiraju se najbolja vina karlovačkih vinara sljubljena s finger foodom, a vrhunac je susret s legendarnim Nikola Teslom koji je oduševio i goste prve Urbane avanture pristigle iz Zagreba i okolice Karlovca
.