Savez udruga Kaoperativa

Predstavljanje procesa uređenja DKC-a Hrvatski dom

VIŠE IZ RUBRIKE

Tribina

Tribina će biti održana u četvrtak, 06. srpnja u 19 sati u privremenom prostoru društveno kulturnog centra u Karlovcu, u zgradi Hrvatske pošte.

Savez udruga Kaoperativa s partnerima organizira tribinu na kojoj će se predstaviti smjernice za razvoj kulturne politike vezane za infrastrukturu za kulturu i društvene aktivnosti te nastavku procesa uređenja Društveno kulturnog centra Hrvatski dom u Karlovcu.

Tribina će se održati u četvrtak, 06. srpnja 2023. godine u 19.00 sati u privremenom prostoru društveno kulturnog centra u Karlovcu, u zgradi Hrvatske pošte, Matice hrvatske 4, 3. kat.

Na tribini će gradonačelnik Damir Mandić upoznati prisutne sa stanjem radova na obnovi zgrade Hrvatskog doma i daljnjim namjerama Grada Karlovca u smjeru uređenja objekta dok će voditeljica projekta “Nova javna kultura i prostori društvenosti”, Ana Abramović iz Saveza udruga Klubtura, i voditeljica provedbe aktivnosti strukturiranog dijaloga, Mirela Travar iz Operacije grad, predstaviti smjernice za razvoj kulturne politike vezane za infrastrukturu za kulturu i društvene aktivnosti.

U nastavku Vam dostavljamo sljedeće poveznice:

Smjernice za razvoj kulturne politike vezane za infrastrukturu za kulturu i društvene aktivnosti https://www.clubture.org/novosti/smjernice-za-unapredenje-kulturnih-politika

Model razvoja Društveno-kulturnog centra „Hrvatski dom“ u Karlovcu https://archive.org/details/model-razvoja-dkc-hrvatski-dom-2020

https://archive.org/details/MODELRAZVOJADKCHRVATSKIDOMKARLOVAC

Za dodatna pitanja i informacije molimo da nas kontaktirate putem elektroničke pošte kaoperativa@gmail.com ili na telefon +385 91 2227 091.

Tribina se provodi u sklopu projekta “Nova javna kultura i prostori društvenosti”. Projekt provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Institutom za razvoj i međunarodne odnose, Savezom udruga Kaoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula, Savezom udruga Rojca, Kurziv – Platformom za pitanja kulture, medija i društva, Savezom udruga Operacija grad, Platformom za Društveni centar Čakovec, udrugom Drugo more. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.