Karlo Bartlec aka Coolins

Predstavljamo novu pjesmu i videospot mladog karlovačkog glazbenika

VIŠE IZ RUBRIKE

gostovanje na Radio Karlovcu

Karlovački pop pjevač Karlo Bartolec, poznatiji pod umjetničkim imenom Coolins u eteru Prvog karlovačkog predstavio je danas premijerno singl ''Onaj dan''

Na lokacijama našega grada Karlo je snimio scene spota za svoju novu pjesmu. Inače, odrastao u Karlovcu, gdje i dalje živi njegova obitelj. Ovdje je završio i osnovnu glazbenu školu, odjel Solo pjevanje. Kasnije se seli u Zagreb gdje okuplja akustični bend koji mladog pjevača prati na gostovanjima i koncertima.

Pjesma "Onaj Dan" ljubavna je pop balada koja spaja dvoje zaljubljenih, a to je vidljivo i kroz cijelu priču spota. Autor teksta je Ante Majić, glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Ante Gudelj, dok je za završni mastering zaslužan Drago Smokrović Smokva.

Ivan David Jurić redatelj je glazbenog spota mladoga pjevača i njihova zajednička suradnja traje već pune 3 godine. Glavnu ulogu u spotu ima mlada Martina Serdar, javnosti poznata kao bivša natjecateljica dvaju reality showa "Ženim sina'' i ''Ljubav je na selu", inače Karlova prijateljica.

Pjesma je premijerno ugledala svjetlo dana u petak, a reakcije publike i glazbenih kritičara su i više nego odlične, kaže Coolins.

-Drago mi je da je publika na prvu pjesmu prihvatila, već na prvo slušanje pjesma uđe u uho, presretan sam zaista. Toliko mi se ljudi putem društvenih mreža javlja i hvale pjesmu, jer da njih nema sve ovo bi bilo uzalud, kazao je pjevač.

Pjevač se priprema i za nadolazeće koncerte koje će izvoditi u pratnji svoje dvojice kolega u akustičnoj verziji, a kako zvuči nova pjesma i kako izgleda videospot - možete pogledati u nastavku...