Udruga Carpe Diem

Poziv za prijavu za najvolontera grada Karlovac

VIŠE IZ RUBRIKE

Festival volonterstva

U sklopu Festivala volonterstva dodijelit će se po 11. put nagrade NAJvolonterima grada Karlovca u 4 kategorije te, po 5. put, za najuspješniji volonterski program udruge

Festival volonterstva je jednodnevno događanje koje ima za cilj povećati vidljivost volonterskog rada, promovirati i poticati volonterski rad u Karlovcu kao i pojačati svijest građana o dobrobiti volontiranja za cijelu lokalnu zajednicu te o potrebi vrednovanja volonterskog rada. Festival je prilika da se javnosti predstave udruge koje njeguju , organiziraju različite volonterske programe i aktivnosti i aktivno uključuju volontere.

Ove godine, 11. po redu, Festival volonterstva održat će u subotu 23. rujna od 10 do 13 sati na Šetalištu dr. F. Tuđmana.

Ovom prilikom pozivamo sve udruge kojima je volonterstvo jedna od glavnih djelatnosti da nam se pridruže na Festivalu. Sudjelovanje treba prijaviti putem ispunjavanja prijavnice koja se nalazi na linku https://tinyurl.com/4vb8kdkw . Jedna od aktivnosti Festivala je i dodjela nagrada NAJvolonterima grada Karlovca tako da je i ove godine otvoren javni poziv za prijavu za NAJvolontera/ku grada Karlovca u 4 kategorije:
NAJvolonter/ka od 14 do 19 godina
NAJvolonter/ka od 20 do 29 godina
NAJvolonter/ka od 30 do 60 godina
NAJvolonter/ka iznad 60 godina

Organizatori volontiranja mogu prijaviti sve osobe – volontere, starije od 14 godina, koje su volontirale minimalno 80 sati u proteklih godinu dana ispunjavanjem prijavnice na stranici na ovom linku.

Prijave su otvorene do 17.09.2023.

U sklopu festivala nagrađujemo i najbolji volonterski program koji je primjer dobre prakse uključivanja volontera i rada s njima. Pravo na prijavu imaju sve udruge s područja grada Karlovca koje najmanje jednu godinu provode barem jedan volonterski program. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na ovom linku , a rok za prijavu je također 17. rujna.