KELTEKS D.O.O.

Poziv na natječaj za dodjelu sredstava

VIŠE IZ RUBRIKE

SUFINANCIRANJE PROGRAMA

Javni natječaj za financiranje projekata udruga

Pozivamo sve neprofitne udruge i pojedinci na području Karlovačke županije, a koje djeluju na području rada s djecom, humanitarnog rada, kulture, sporta i prosvjete, da se prijave na naš natječaj za dodjelu sredstava za sufinanciranje njihovih programa.

Kriteriji natječaja

Udruge trebaju podnijeti prijavu u kojoj će ukratko opisati program koji namjeravaju financirati dodijeljenim sredstvima te raspodjelu troškova prema pojedinim aktivnostima programa. Sjedište udruge mora biti u Karlovačkoj županiji. Ukoliko je predmet programa sufinanciranje nabavke određene opreme, tada je potrebno uz program priložiti ponudu ili predračun dobavljača.

Ključne skupine i kategorije su:

1. uključivanje u zajednicu djece s posebnim potrebama, pomoć teško oboljeloj djeci (projekti koji na inovativan način pomažu razvoju djece i mladih)

2.  socijalno ugrožene skupine odnosno pojedinci

3. preventivno djelovanje, unapređenje i zaštita zdravlja (teško oboljeli i nemoćni, te zaštita mentalnog zdravlja djece i mladih)

4. ostalo (kultura, sport i prosvjeta).

Natječaj je otvoren od 01. 12. 2023 do 15. 12. 2023. godine.

Natječajem se ne financiraju političke stranke, udruge ili pojedinci koji na bilo koji način podržavaju političke stranke ili programe te su na bilo koji način politički ili ideološki angažirani. Prednost imaju skupine i kategorije iz prve tri točke, a ako ostane dovoljno prostora u budžetu u razmatranje će se uzeti i prijave iz točke 4. prema gore navedenim kriterijima natječaja.

Prijavite se ovdje!

we
build solid.
generations