Prvi Karlovački

Požar na terasi ugostiteljskog objekta u Ogulinu

Autor: Branko Obradović

07.06.2021

Crna kronika

Isključeni iz prometa zbog upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je sljedeće.

Noćas oko 2.00 sata u Ogulinu buknuo je požar na terasi ugostiteljskog objekta 62-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a danas tijekom dana biti će proveden očevid u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka i uzroka požara.

Policijski službenici su jučer u Karlovcu i u naselju Jurovski Brod utvrdili da vozilima pod utjecajem alkohola upravljaju muškarci stari 46 i 59 godina. U Karlovcu je 46-godišnjak upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,31 g/kg, a u Jurovskom Brodu teretnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka 59-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,89 g/kg.  Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će protiv njih nadležnom sudu biti podneseni optužni prijedlozi.