Policijska uprava karlovačka

Požar na osobnom automobilu, krađa s gradilišta, krađa mobitela

VIŠE IZ RUBRIKE

Policija

Izdvojena tri događaja u 24 sata

Policijska službenica za odnose s javnošću Katarina Nadia Požega izdvojila je događaje u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke.

Požar na osobnom automobilu

Jutros oko 5.00 sati na parkiralištu u Gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu buknuo je požar na automobilu karlovačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjakinje. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe. Prilikom požara oštećena su i dva automobila koja su bila parkirana u blizini navedenog vozila. Na mjestu događaja danas će biti proveden očevid. U cilju utvrđivanja uzroka i okolnosti nastanka požara slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Krađa s gradilišta

U Policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić jučer je zaprimljena prijava da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 6. do 7. prosinca trgovačkom društvu s gradilišta na području Gornjeg Mekušja, Karlovac, otuđio vibro ploču. Materijalna šteta je više tisuća eura.

Krađa mobitela

Jučer je zaprimljena prijava 63-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj iz trgovine u Gradskoj četvrti Banija u Karlovcu otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 280 eura.