Ove godine znatno bogatiji program

Povorka ponosa u subotu kroz centar grada uz bubnjare

VIŠE IZ RUBRIKE

Karlovac pride

DJ i performans

Pozivamo sve sugrađane/ke da u subotu, 8. lipnja u 16:00, na Glazbenom paviljonu iskažu podršku svojim LGBT prijateljima, poznanicima, kolegama i članovima obitelji. Naravno prije svega pozivamo i naše LGBT Karlovčane/ke da budu dio promjene te da dožive ljubav i podršku brojnih ljudi koji će prisustvovati Pride-u, pozvali su iz organizacije.

Ove godine nas očekuje znatno bogatiji program. Okupljanje na Glazbenom paviljonu počinje u 16:00 uz glazbu. Potom svi zajedno uz bubnjare Drum 'n' bijesa i FTF-a u 16:40 krećemo u našu veselu i šarenu povorku ponosa u centru grada. Naravno pozivamo i sugrađane koji neće biti u povorci da nas poprate i podrže na samoj trasi povorke. Nešto iza 17:00, po povratku na Glazbeni paviljon, slijedi proglas, a nakon toga nam slijedi zabavno piknik druženje u parku ispred paviljona, i to uz DJ glazbu Zbeletron-a te uz nekoliko performansa naše lokalne Magmatikke.

Povorka ponosa će se kretati na ruti: Glazbeni paviljon – perivoj – Ul. kralja Tomislava – Domobranska – Korzo – te potom također Korzom natrag na Glazbeni paviljon.

Program cijelog Pride-a predviđen je podjednako za LGBT i straight sudionike, tako da pozivaju sve ljude da se pridruže na našem zajedničkom festivalu ljubavi, tolerancije i različitosti. Sve sudionike koji će nam se pridružiti u zabavnom dijelu programa mole da si ponesu hranu, piće i piknik deke za ugodan boravak u parku.