Nogometni klub "Ilovac"

Potop nogometaša "Ilovca" u Zaboku, domaćin je pobijedio s 8:0

VIŠE IZ RUBRIKE

Poraz u Zaboku

"Mladost Zabok" - "Ilovac" 8:0

Nogometaši "Ilovca" poraženi su danas u Zaboku u sedmom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte od momčadi "Mladosti Zaboka". Domaćin je pobijedio s 8:0, nakon prvog poluvremena bilo je 4:0. Pogotke za domaću momčad postigli su Matija Smrekar tri, a po jedan Karlo Hrastinski, Vinko Kotarski, Niko Škrlec, Nikola Krajačić i David Petek. Nakon ove uvjerljive pobjede momčad iz Zaboka došla je na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

-Naravno, nisam zadovoljan. Bili smo vrlo loši u ovoj utakmici, mekani, protiv ovako dobre momčadi na taj način ne može se ništa napraviti. Moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu, da nas ne poljulja, kazao je trener "kanarinaca" Marko Poljak.

"Ilovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Bogović, Vratarić, Markuš, Magdić (od 63. Prežgaj), Valentić (od 63. Boljar), Mance (od 72. Vrbetić), Kusanić, Capan (od 63. Banjavčić), Rehorić, Jurčić i Šaflin (od 44. Draganjac). "Ilovac" je deveti na tablici s deset bodova. "Kanarinci" dočekuju u osmom kolu u nedjelju, 8. listopada od 10 sati u Ilovačkoj šumi momčad "Španskog" iz Zagreba.