Od 1.7. do 4.7. na Šetalištu dr. Franje Tuđmana

Posjeti Karlovačko ice bar i LEDENO se dobro zabavi!

VIŠE IZ RUBRIKE

Radno vrijeme Ice bara je od 12-21h!

Postoji li bolji način prezentacije piva ledenog imena od bara koji je u potpunosti napravljen od leda? Ako pitate nas – ne postoji

Osvježenje ne dolazi samo od sebe, na njemu treba vrijedno raditi. Ipak – 4 kipara, 45 dana i 13 tona leda? Što se Karlovačkog tiče, prava sitnica. Kad je u pitanju savršeno ljetno osvježenje, ništa nije teško. O čemu se tu zapravo radi?

Kako bi predstavili novo pivo iz svog asortimana, Karlovačko je odlučilo organizirati pravi spektakl! Tako će stanovnici 5 odabranih gradova diljem Hrvatske imati priliku upoznati i isprobati Ledeno u posebnom ambijentu, ublažujući pritom nesnosne ljetne vrućine.

Postoji li bolji način prezentacije piva ledenog imena od bara koji je u potpunosti napravljen od leda? Ako pitate nas – ne postoji! A ako nekim slučajem sve ovo već ne zvuči dovoljno uzbudljivo, osigurana je i zabava u obliku popratnog sadržaja – photopoint, besplatna degustacija Karlovačko Ledenog i, naravno, odlična glazba.

Nakon Zagreba, Osijeka, Zadra i Rijeke, navrati u Ice bar u Karlovcu (šetalište dr. Franje Tuđmana) 1.7. - 4.7. Radno vrijeme Ice bara je od 12-21h.

No, vratimo se sad i na početak cijele priče: 4 kipara, 45 dana i 13 tona leda bilo je potrebno za izradu ledene konstrukcije Karlovačko ice bara, i to sve u svrhu promocije novog piva. Slovenski kipar i majstor leda, Miro Rismondo u suradnji sa svojim timom pobrinuo se da Ledeno ne prođe neprimijećeno, a ako je vjerovati samome imenu – atmosfera će biti ledeno dobra.