Policija obavještava

Posebna regulacija prometa za blagdan Svih svetih

VIŠE IZ RUBRIKE

Pratite znakove

Pozivamo građane na strpljenje i na razumijevanje te poštivanje uputa policijskih službenika u skladu s privremenom postavljenom prometnom signalizacijom, poručuju iz PU

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana uvodi se posebna regulacija prometa zbog očekivanih gužvi  na prilaznim prometnicama grobljima i područjima oko njih, obavijestili su iz Policijske uprave karlovačke.

-U gradu Karlovcu na snazi je od subote 28. listopada od 8.00 sati do 2. studenog do 6.00 sati  privremena prometna regulacija na prometnicama prema grobljima Dubovac, Jamadol, Švarča i Logorište o kojoj više detalja možete pogledati ovdje.
 
Također će u Gradu Ogulinu biti privremena prometna regulacija na blagdan Svih svetih, 1. studenoga u vremenu od 08.00 do 17.00 sati na dijelu županijske ceste prema gradskom groblju o kojoj više detalja možete pogledati ovdje.
 
Kako bi građanima i posjetiteljima osigurali što mirnije i dostojanstvenije obilježavanje blagdana Svih svetih policijski službenici Policijske uprave karlovačke će u cilju podizanja razine sigurnosti građana i imovine, održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te održavanja protočnosti cestovnog prometa poduzimati radnje i mjere iz svoje nadležnosti.
 
Pozivamo građane na strpljenje i na razumijevanje te poštivanje uputa policijskih službenika u skladu s privremenom postavljenom prometnom signalizacijom, poručuju iz PU.