Sedmo kolo Paket24 Premijer lige

Poraz "Karlovca" u dobroj atmosferi od prvaka "Zagreba"

VIŠE IZ RUBRIKE

Pobjeda "Zagreba"

"Karlovac" - "Zagreb" 25:40

Rukometaši "Karlovca" poraženi su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Paket24 Premijer lige od vodeće momčadi "Zagreba". Gosti su pobijedili sa 40:25, a nakon prvog poluvremena bilo je 24:14. Rukometaši "Karlovca" dali su sve od sebe, ali "Zagreb" je bio prejak, pa je samo bilo pitanje kolika će na kraju biti razlika. U dobro popunjenoj dvorani, atmosfera je bila odlična i publika je pljeskom nagradila dobre akcije s obje strane. U karlovačkoj momčadi Dominik Smojver postigao je pet pogodaka, a po četiri Ivano Grčić, Leon Hrvojević i Ivan Čulo.

-Mislim da smo odigrali korektnu utakmicu s obzirom da smo igrali protiv "Zagreba". Ovaj rezultat je možda previsok, previše golova, ali njihova fizička snaga je zaista velika, jednostavno smo bili inferiorni. Gubili smo puno duela. Što se tiče našeg napada, javio se strah od "Zagreba", kasnije je to profunkcioniralo. Svi su dobili svoju šansu, ajmo reći da smo zadovoljni, rekla je trenerica Tatjana Rašić.

Karlovčani su nastupili u sljedećem sastavu: Kajba, Grčić 5, Benić 1, Capan, Janjanin, Crnković 3, Domagoj Smojver 1, Loparac, Šalković 1, Hrvojević 4, Mrljak, Kojčin 1, Čulo 4, Stipetić 1, Domjančić i Dominik Smojver 5. Karlovčani su osmi s tri boda. Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu, 28. listopada u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Sesveta". Susret počinje u 20 sati.