Nogometni klub "Ilovac"

Poraz "Ilovca" u Dubravi Zabočkoj, "kanarinci" imaju problema s realizacijom

VIŠE IZ RUBRIKE

Poraz "kanarinaca"

"Rudar" - "Ilovac" 2:0

Nogometaši "Ilovca" poraženi su danas u Dubravi Zabočkoj u trinaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte od momčadi "Rudara". Domaći nogometaši pobijedili su s 2:0. Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0. Karlovčani su dobro otvorili utakmicu, imali su inicijativu, u petnaestoj minuti stvorili su lijepu priliku, koju nisu realizirali. Domaćin je poveo u 37. minuti, a strijelac je bio Dominik Cujzek. U drugom poluvremenu opet "Ilovac" bolji, ali nema realizacije. Drugi pogodak postigao je Nikola Mutak u devedesetoj minuti iz slobodnog udarca, a to je bio i konačni rezultat utakmice.

-Iako smo izgubili, nemam igračima što za zamjeriti. Od početka smo imali posjed lopte, ali jednostavno neće nas gol. Šanse koje stvorimo ne realiziramo i to je naš problem. Trebat će nam za proljeće jedan napadač, rekao je trener Marko Poljak.

"Ilovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Bogović, Markuš, Magdić (od 67. Lesić), Kladušan, Valentić (od 85. Banjavčić), Kusanić, Capan, Draganjac, Rehorić, Jurčić i Šaflin (od 67. Mance). "Ilovac" je dvanaesti na tablici sa četrnaest bodova. "Kanarinci" dočekuju u Ilovačkoj šumi u četrnaestom kolu u nedjelju, 19. studenog od 10 sati momčad "Poleta" iz Svete Klare.