Prvi Karlovački

Ponovo krađa na kupalištu, 57-godišnjakinja ostala bez mobitela, novca i tenisica

Autor: Ksenija Begović

07.08.2022

Crna kronika

Bez dva mobitela, tenisica i novca ostala je 57-godišnjakinja na gradskom kupalištu u Karlovcu. Policiji je prijavila da se krađa dogodila u poslijepodnevnim satima, a šteta je procijenjena na 5.000 kuna. Ovo je jedno od sedam kaznenih djela koja su se dogodila u protekla 24 sata, a policija je izdvojila u današnjem izvješću.

Dogodile su se i dvije prometne nesreće, jedna s materijalnom štetom, a druga s lako ozlijeđenim osobama koju je skrivio pijani 48-godišnjak. Nesreća se dogodila jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Košare, kod Tounja. Policija navodi da je 48- godišnjak je upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,83 g/kg i prouzročio prometnu nesreću u kojoj su on te 63- godišnji i 58- godišnji putnici u automobilu lakše ozlijeđeni. Vozač je isključen iz prometa, zadržan u policiji dok se nije otrijeznio i protiv njega će nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

U ogulinsku je policijsku postaju priveden 29-godišnjak. On je upravljao mopedom pod utjecajem alkohola od 1.79 g/kg. Također je zadržan na triježnjenju i protiv njega slijedi optužni prijedlog.