Prvi Karlovački

Ponovno u najdražem Selcu

Autor: Branko Obradović

04.06.2021

Karlovac

Škola u prirodi u Hostelu Karlovac u Selcu

Polako se zahuktava ljetna sezona u popularnom karlovačkom odmaralištu Hostelu Karlovac u Selcu. Više nego uspješno prošla su dva tjedna programa Škole u prirodi. Posljednji gosti bili su učenici osnovnih škola Banija i Švarča. Njih osamdeset pod vodstvom svojih učitelja, nakon gotovo godine stanke uživali su punim srcima u svakom lijepom danu u Selcu. Dječja vika i veselje ponovno su ispunili prostor, igrališta i plažu omiljenog odmarališta. Izlet brodom, posjeta akvariju, disco večeri i naravno obavezno kupanje bili su na dnevnom repertoaru. A da sve bude u najboljem redu i u skladu sa svim epidemiološkim mjerama pobrinuo se doktor Marko Dejanović, bivši ravnatelj Opće bolnice Karlovac.

-Još jednom se potvrdilo koliko je Škola u prirodi važna i omiljena u razvoju svakog djeteta. Svi su jedva dočekali ponovno biti u našem Selcu i dojmovi ne samo učenika već i učitelja  više su nego pozitivni. Veliko hvala svima u Hostelu Karlovac što su nas ugostili na ovakav način i uvijek bili tu za nas, rekla je ravnateljica Osnovne škole Banija Antonija Mastelić Milanović prilikom posjete svojim učenicima i kolegama.

Škola u prirodi karlovačkih škola trajat će još slijedećih dva tjedna i tjedan dana u rujnu, a krajem lipnja karlovačko odmaralište posjetit će i mališani iz karlovačkih vrtića.