Prvi Karlovački

Poljaku ukradeni dokumenti i novac

21.07.2019

Crna kronika

Na području PU karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola ili droga. U akciji je kontrolirano 160 vozača, a njih 25 je isključeno iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 26-godišnjaka iz Karlovca, u iznosu od 2,18 g/kg

U protekla 24 sata na području PU karlovačke zabilježena su četiri kaznena djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri prometne nesreće s materijalnom štetom, rekao je voditelj smjenu u OKC-u Mile Valentić.

Od kaznenih djela izdvojio je krađu iz osobnog automobila koja je dogodila jučer na odmorištu u Draganiću. Naime, 82-godišnji državljanin Poljske prijavio je da mu je zasad nepoznati počinitelj ili više njih, u večernjim satima na odmorištu auto ceste u Draganiću iz osobnog vozila ukrao torbu u kojoj su se nalazili osobni dokumenti i novac. Materijalna šteta je veća od 8.000 kuna.

Isto tako, noćas je na području PU karlovačke provedena preventivno-represivna akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola ili droga. U akciji je kontrolirano 160 vozača, a njih 25 je isključeno iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 26-godišnjaka iz Karlovca, u iznosu od 2,18 g/kg, zaključuje Valentić.