Političari i gospodastvenici učit će od Velimira Sriće kako bolje upravljati

VIŠE IZ RUBRIKE

    U županijskoj gospodarskoj komori jučer je održano prvo u nizu motivacijskih predavanja profesora Velimira Sriće. Glavni organizator predavanja je Karlovačka županija, uz podršku Gospodarske komore. Kako je najavio župan Damir Jelić teme će biti različite, a prema tme će se mijenjati i sudionici,a kao jedno od tematskih pitanja izdvojio je što je to domoljublje.

    -Baš ovaj skup večeras je pravi izraz domoljublja, gdje se dijeli silno iskustvo i gdje mi želimo učiti od najboljih, a profesor je najbolji. S druge strane „šteka“ nam na spoju nas iz uprave, iz političkih djelatnosti, u služenju zajednici. Večeras ovdje imamo Grad Karlovac, Grad Ozalj, Karlovačku županiju i tri tvrtke, General Electric, Kelteks i AB Gradnju. Mi tu zajedno učimo i to je jedini progres, rekao je Jelić te dodao da se radi o ulaganju u ljude.

    Profesor Velimir Srića kazao je da je ovaj ciklus predavanja jedan mini MBA program koji uključuje najvažnije teme koje muče ljude koji upravljaju i u upravi i u poduzećima.

    -Krećemo s vještinama vođenja, komuniciranja, upravljanja vremenom, upravljanja konfliktima, a završit ćemo sa stresom i kako da se što efikasnije i što bolje djeluje u svakodnevnom životu i poslovnom okruženju, naglasio je Srića kratko prešavši program ovog ciklusa predavanja.

    Kako je rekao Jelić u planu je desetak predavanja kroz godinu. (kb)