Prvi Karlovački

Policiji dojavljeno o “pijanki” u ugostiteljskom objektu, vlasniku slijedi kaznena prijava

Autor: Renata Benković

18.12.2020

Crna kronika

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su u objektu zatekli 50-godišnjeg vlasnika i još tri osobe koji su pili

Policijski službenici Policijske postaje Duga Resa jučer su intervenirali temeljem dojave da u jednom ugostiteljskom objektu u Dugoj Resi nekoliko osoba konzumira pića.
Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su unutar objekta, u konzumaciji pića, zatekli 50-godišnjeg vlasnika i još tri osobe.

Prikupljenim informacijama i provedenim kriminalističkim istraživanjem 50-godišnjaka se sumnjiči da je u četvrtak 17. prosinca, tijekom večernjih sati, kao vlasnik ugostiteljskog objekta, postupio protivno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja te je obavljao ugostiteljsku djelatnost kojom prilikom je zatečen s još tri osobe unutar tog objekta u konzumaciji pića čime je došlo do opasnosti za širenje i prenošenje bolesti.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zarazne bolesti 50-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku te uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo, izvijestila je PU karlovačka.