Prvi Karlovački

Policija uhvatila više alkoholiziranih vozača i isključila ih iz prometa

Autor: Anamarija Radočaj

05.09.2021

Crna kronika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri  kaznena djela, jedno narušavanje javnog reda i mira (Karlovac) i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. 

-Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 86-godišnjakinje da joj je 3. rujna u Karlovcu, gradska četvrt  Novi centar nepoznati počinitelj iz torbe otuđio novčanik u kojem se nalazio novac, osobna iskaznica i bankovne kartice. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja. 

Upravljali vozilom pod utjecajem alkohola

-Policijski službenici su jučer 4. rujna utvrdili da u Karlovcu 55-godišnjak upravlja  osobnim automobilom zagrebačkih  registracijskih  oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,53 g/kg, za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole i bez da je koristio sigurnosni pojas, te 49-godišnjak osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,76 g/kg. Nadalje su utvrdili da u Vojniću, 66-godišnjak upravlja osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka  pod utjecajem alkohola od 2,31 g/kg. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije, te će protiv njih nadležnom sudu biti podneseni optužni prijedlozi, kažu iz policije.