Prvi Karlovački

U prometnoj nesreći teško ozlijeđeno dijete, policija poziva svjedoke da se jave

Autor: Ksenija Begović

18.06.2021

Crna kronika

Iz Policijske uprave karlovačke pozivaju građane, koji su bili očevici ili imaju bilo kakva saznanja o prometnoj nesreći u Ulici D. Jarnević u Karlovcu da im se jave. Nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno dijete dogodila se jučer oko 11 sati.

Osobnim automobilom tamno plave boje, nepoznatih registarskih oznaka, upravljala je nepoznata osoba koja se u navedenoj ulici zaustavila i automobilom je krenula unatrag, iako se prethodno nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, prilikom čega je teško ozlijeđeno dijete koje se kretalo uz rub kolnika.

S ciljem rasvjetljavanja prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice ili osobe koje imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica dr. Vladka Mačeka 13, Karlovac, stoji u policijskom priopćenju.

Izvijestili su da je u protekla 24 sata zabilježeno pet kaznenih djela a, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, u Karlovcu i Ogulinu i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Još jedan vozač jučer je isključen iz prometa zbog alkoholiziranosti. U Ribniku su zaustavili 49-godišnjaka koji je „napuhao“ 2,39 promila. Pijani je vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije dok se nije rastrijeznio.  Bit će sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.