Prvi Karlovački

Policija kontrolirala vožnju pod utjecajem alkohola – Ogulinac “napuhao” najviše

25.08.2019

Vijesti

Od ukupno kontroliranih 225 vozača, njih 15 je isključeno iz prometa.

Policijska uprava karlovačka ovoga je vikenda provodila preventivno-represivnu akciju „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga“.

-U akciji su kontrolirana 225 vozača, a njih 15 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola ili droga. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 23-godišnjaka iz Ogulina u iznosu od 2,07 g/kg, stoji u priopćenju.

Uz to, izdvojena je i prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

-Jučer u 17.15 sati, na državnoj cesti D-1, u naselju Točak, grad Slunj, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 38-godišnjak i kretao se u smjeru Karlovca. U mjestu Točak  na punoj liniji pretjecao je traktor te prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila križevačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnjak. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je 28-godišnja putnica iz osobnog vozila križevačkih registracijskih oznaka, a još četiri putnice iz oba vozila zadobile su lake tjelesne ozljede. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 38-godišnjaka biti će podnesena kaznena prijava.