Prvi Karlovački

Policija jučer uhitila trojicu vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola

Autor: Miloš Milovanović

09.10.2021

Crna kronika

Vozači su isključeni iz prometa i smješteni u posebnu prostoriju policije

Prema izvješću PU karlovačke jučer su ponovno u prometu zatečena trojica vozača koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.

Na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden je 37-godišnjak koji je 7. listopada zaustavljen u Ogulinu, za kojeg je utvrđeno da je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,87 g/kg. Nadležni sud mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 22 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom „b“ kategorije koja će se izvršiti nakon stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, javili su iz policije.

Sinoć su  uhvatili još dvojicu; jednoga u Karlovcu, a drugoga u Ogulinu.

Jučer u večernjim satima u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,74 g/kg upravlja 54-godišnjak. Također jučer u večernjim satima u Ogulinu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,04 g/kg upravlja 34-godišnjak, koji je prethodno prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, izvijestila je PU karlovačka.