Opća opasnost na Grin Festu

Pola tone rock 'n' rolla sinoć u dugoreškom Amfiteatru

VIŠE IZ RUBRIKE

Dugoreško ljeto prepuno događanja!

Večeras na pozornici uz Mrežnicu nastupa grupa Pips, Chips & Videoclips, a sutra Grin Fest završava koncertom Daleke obale.

Slavonski rock sastav Opća opasnost sinoć je u sklopu svoje turneje povodom tridesetog rođendana sudjelovao na dugoreškom Grin Festu. Pred punim Amfiteatrom su odsvirali i otpjevali stare hitove, a i predstavili novu pjesmu “Tebe više ne volim” koju su vjerni fanovi i slušatelji ovog rock benda odlično i bez greške izveli uz vodstvo jednog jedinog i neponovljivog frontmena grupe, Pere Galića. S pjesmom “ Jednom kad noć” su po običaju pokušali završiti koncert, ali publika je bila složna te su se Pero i ostali članovi benda vratili na pozornicu i izveli još nekolikohitova. O sljedećem nastupu Opće opasnosti u našem kraju su vjerni fanovi već upoznati.

Večeras u dugoreškom amfitetaru na pozornici uz Mrežnicu nastupa grupa Pips, Chips & Videoclips, a sutra Grin Fest završava koncertom Daleke obale. U nastavku pogledajte što vas još očekuje ovaj vikend na manifestaciji koja je nasljednik nekadašnjih Dana Duge Rese.