Sportski vikend

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete, kadetkinja, mlađe kadete i mlađe kadetkinje

VIŠE IZ RUBRIKE

Atletika

U subotu i nedjelju Atletski klub "Karlovac" domaćin Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za kadete, kadetkinja, mlađe kadete i mlađe kadetkinje

Atletski klub "Karlovac" organizira u subotu i nedjelju na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete, kadetkinja, mlađe kadete i mlađe kadetkinje. U subotu u 13 sati i 45 minuta počinje natjecanje u kladivu, a ostale discipline u 15 sati. Natjecanje u kladivu počinje u nedjelju u 13 sati i 30 minuta, a ostale discipline u 14 sati i 30 minuta.

Baseball klub "Olimpija" dočekuje u subotu i nedjelju u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske slovačku momčad "Apollo" iz Bratislave. Susret u subotu počinje u 15 sati, a u nedjelju od 11 sati.

Juniorska atletska reprezentacija Hrvatske nastupit će u subotu u češkom gradu Brnu na peteromeču reprezentacija Češke, Hrvatske, Mađarske, Poljske i Slovačke. Iz Atletskog kluba "Karlovac" u reprezentaciji su Hela Rakamarić, Sven Franjković i Matko Belčić. Hela Rakamarić nastupit će na 3.000 metara, Sven Franjković na 1.500 metara i Matko Belčić na 3.000 metara sa zaprekama.

Sportsko rekreacijski klub "Pedala laganini" poziva sve biciklistice i bicikliste u subotu 22. lipnja na biciklijadu "Od Korane do Skradske gore". Okupljanje biciklista koji kreću iz Karlovca je u 7 sati i 30minuta kod klupskih prostorija "Pedale Laganini" u Luščiću, a polazak u 8 sati. Start biciklijade je iz Donjeg Velemerića kod kupališta u 9 sati, a trasa je duga 67 kilometara. Biciklijada se vozi povodom dana Općine Krnjak koja je generalni pokrovitelj. Suradnici u organiziraciji biciklijade su Udruga "Breza" Krnjak i "Pedala Laganini". Kotizacije nema, a osigurana je okrijepa i ručak.