Sportski vikend

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u atletici za seniorke i seniore u Karlovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

Atletika

U subotu i u nedjelju natjecanje počinje u 16 sati i 30 minuta

Atletski klub "Karlovac" organizira u subotu i nedjelju, 8. i 9. srpnja na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u atletici za seniorke i seniore. Na prvenstvu mogu nastupiti atletičarke i atletičari koji imaju ispunjene norme. U subotu u 16 sati bit će tehnički sastanak na terasi Aquatike. Oba dana natjecanje počinje u 16 sati i 30 minuta. Na prvenstvu će nastupiti i članovi Atletskog kluba "Karlovac".

Tradicionalna 70. Karlovačka veslačka regata bit će održana u subotu od 10 sati na rijeci Kupi kod Veslačkog doma na Dubovcu. Organizator regate je Veslački klub "Korana". U sklopu regate bit će održana 32. Memorijalna utrka "Bruno Cetinjanin" i krštenje čamca imenom Tibor Heksch.

Malonogometni turnir gradskih četvrti i mjesnih odbora bit će održan od petka do nedjelje na igralištu Sokolskog doma. U petak natjecanje počinje u 16 sati, a u subotu i nedjelju u devet sati.

Sportsko rekreacijski klub "Pedala 4 rijeke" organizira u nedjelju, 9. srpnja tradicionalnu 12. biciklijadu "Karlovačke 4 rijeke - Memorijal Želimira Grbića Grbe" povodom 444. rođendana Grada Karlovca u sklopu Zvjezdanog ljeta. Prijave za biciklijadu bit će istog dana na prostoru Sportsko rekreacijskog centra Korana s početkom u 7 sati i 30. Start biciklijade predviđen je u 8 sati, te će se kretati pravcem ŠRC Korana - Logorište - Barilović - Siča - Petrunići - Generalski Stol - Lešće - Bosiljevo - Jarče Polje – Tomašnica - Jaškovo - Brodarci - Borlin - Karlovac - ŠRC Korana. Povratak je predviđen u 18 sati. Ukupna dužina trase iznosi 90 km. Startnina iznosi 20 eura, putem koje svaki biciklist dobiva voće, osvježavajuće napitke, slastice i ručak.

Mačevalački klub "Karlovac" organizira u subotu na Šetalištu dr. Franje Tuđmana 12. tradicionalni mačevalački turnir povodom rođendana grada Karlovca. Početak je u 10 sati.

Sportsko društvo slijepih "4 rijeke" organizira u subotu u prostorijama Udruge slijepih Karlovačke županije 13. tradicionalni prijateljski susret u elektronskom pikadu. Turnir će biti održan od 9 do 13 sati.