PU karlovačka

Pojačan promet, iz policije poručuju da promet teče uz povremena zastajkivanja

VIŠE IZ RUBRIKE

Promet

U jutrošnjem javljanju iz Operativno-komunikacijskog centra PU karlovačke, kako je rečeno nije bilo značajnijih događaja za izdvojiti, a budući da je vikend policija većinu napora usmjerila dana na promet.

-Promet je znatno pojačan na autocesti A1 i autocesti A6 u smjeru juga. Primjerice, kroz tunel Mala Kapela unutar sat vremena bilježimo preko 3.000 vozila, smjer „sjever“ oprema Zagrebu je oko 900 vozila. Promet uz povremena zastajkivanja u smjeru juga; Splita i Rijeke ide bez većih problema.

U prethodnih 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom u ovom trenutku prometnih nesreća nema nadamo se da će tako i ostati.

Imamo dovoljan broj policijskih službenika na terenu koji će poduzeti sve da promet uz što manje poteškoća ide, rekao je u javljanju za naš radio Antun Švinger.

Dodajmo ovim podacima i podatke o stanju na cestama Hrvatskog autokluba gdje kažu da su kolone i zastoji između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika (osobito u blizini čvorova, odmorišta i na prilazima naplatama). Pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km.

Također se zbog pojačanog prometa usporeno vozi i na državnoj cesti DC1, između Lučkog i Jastrebarskog u smjeru Karlovca te kod Tušilovića u smjeru mora.