PU karlovačka

Pod utjecajem alkohola i opojnih sredstava, 21-godišnjak u Karlovcu prouzročio prometnu nesreću

VIŠE IZ RUBRIKE

Triježnjenje pa sankcije

Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Sinoć u 20.15 sati u Karlovcu, u ulici J. Matka, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzročio 21-godišnjak upravljajući osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2.22 promila i opojnih sredstava. Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Krađa novčanika  

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 79-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj prišao sa leđa u gradskoj četvrti Novi centar u Karlovcu oko 10.15 sati i otuđio novčanik s novcem, dokumentima i drugo. Materijalna šteta veća je od 200 eura.

Kažnjen recidivist u prometu

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 22-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja koji je dana 19. listopada u večernjim satima upravljajući osobnim automobilom delničkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2.09 promila i prije stjecanja prava na upravljanje prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Nadležni sud odredio mu je zadržavanje do najduže 15 dana te je predan u zatvor.