Prvi Karlovački

Počinju prijave za kupovinu ulaznica za Euro 2020.; Hrvatski nogometni savez objavio važne informacije za sve navijače

Autor: Anamarija Radočaj

03.12.2019

Sport

Navijači Vatrenih od srijede 4. prosinca mogu se prijaviti za kupovinu ulaznica za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Hrvatska nogometna reprezentacija na ždrijebu skupina saznala je svoje prve protivnike i gradove domaćine na Europskom prvenstvu iduće godine, a ondje će ih zasigurno bodriti brojni hrvatski navijači. Za sve njih stigla je objava Hrvatskog nogometnog saveza u kojoj stoji kako od srijede 4. prosinca počinje prijava za kupovinu ulaznica za EURO 2020.

Tijekom prosinca navijači se mogu prijaviti za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u skupini, kao i za “uvjetne ulaznice” do kraja prvenstva. Ako Hrvatska ne prođe skupinu, UEFA će vratiti potpuni iznos cijene.

Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici, uz što mora navesti osobne podatke za svaku osobu. Dodjela ulaznica bit će putem ždrijeba krajem siječnja iduće godine.

Prijave završavaju 18. prosinca u 14 sati, doznaje se na HNS-ovim stranicama.

Otvorenje Europskog prvenstva u Rimu jednog ljubitelja nogometa koštat će od 75 do 225 eura, a za navijače Vatrenih u Londonu i Glasgowu od 50 do 185 eura. Toliko stoje ulaznice i za osminu finala, za četvrtfinale od 75 do 225 eura, polufinale od 195 do 595 eura, a za finale od 295 do 945 eura.

Svoje ulaznice navijači mogu kupiti jedino na portalu euro2020.com/tickets. (a.r.)

 

Autor: Anamarija Radočaj