Prvi Karlovački

Počinje razgledavanje Zvijezde “od vrata do vrata”

Autor: Renata Benković

16.09.2020

Karlovac

Vodstva će se u narednom razdoblju odvijati svakog prvog petka u mjesecu u 10 sati, a mjesto polaska će biti dvorište Gradskog muzeja Karlovac

Povodom autorske in situ izložbe „Vrata zvijezde“ koja je građanima dostupna u Ulici Pavleka Miškine i Ulici Stjepana Radića, Gradski muzej Karlovac organizira stručno vodstvo za sve ljubitelje tajnih narativa o Zvijezdi.

Ako ne znate odgovor na pitanje gdje se nalaze karlovačka gradska vrata, ovog petka u 10 sati dođite u dvorište Gradskog muzeja Karlovac kako bi vas naši kustosi proveli slavnom karlovačkom Zvijezdom. Naravno, uz coffee to go, poručuju iz muzeja.

Ovo vodstvo je prvo iz ciklusa vodstava za građanstvo pod nazivom „Zvijezdom od vrata do vrata“. Vodstva će se u narednom razdoblju odvijati svakog prvog petka u mjesecu u 10 sati, a mjesto polaska će biti dvorište Gradskog muzeja Karlovac.

Voditelji će biti kustos kulturno-povijesnog odjela Igor Čulig i kustosica arheološkog odjela Matea Galetić. Prisustvo svim vodstvima će biti slobodno, a preporuka je da zainteresirani dođu barem 15 minuta prije polaska grupe.

Vodstva će biti provedena uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera.