Povijesni trenutak za klub

Počinje gradnja teniskog centra u Karlovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

Tenis

Projekt dodatna motivacija za članove i mlade sportaše

Gradonačelnik Karlovca, Damir Mandić uručio je predsjedniku Teniskog kluba Karlovac, Robertu Crevaru ugovor o izgradnji novog teniskog centra u Karlovcu.
-Ovo je povijesni trenutak za naš klub, jer je riječ o najvećoj investiciji u našoj povijesti, u potpunosti financiranoj iz proračuna grada Karlovca. Vrijednost svih radova iznosi 511.421,49 €.
Prva faza projekta uključuje uklanjanje starih svlačionica koje će biti zamijenjene modernom prizemnom zgradom. Nova zgrada sadržavat će uredske prostore, sobu za sastanke te mušku, žensku i dječju svlačionicu, istaknuo je Crevar.
Nove prostorije će značajno doprinijeti daljnjem razvoju našeg kluba, poboljšavajući kvalitetu boravka za veliki broj djece koja svakodnevno treniraju, kao i za sve članove i goste kluba.
- Zahvaljujemo gradonačelniku Damiru Mandiću na ovoj iznimnoj podršci. Uprava Teniskog kluba Karlovac dat će maksimalne napore da opravda ovu investiciju i stvori uvjete za daljnji napredak sporta u našem gradu. Radujemo se budućim uspjesima u našem klubu i vjerujemo da će ovaj projekt dodatno motivirati sve naše članove i mlade sportaše, poručuju iz kluba.