Prvi Karlovački

Počeli radovi u okviru projekta Aglomeracija Karlovac-Duga Resa, uspostavljena nova regulacija prometa

Autor: Anamarija Radočaj

10.09.2021

Karlovac

Počeli su radovi u okviru projekta Aglomeracija Karlovac-Duga Resa i to za grupu 1 što obuhvaća izgradnju linijskih građevina naselja Turanj i Kamensko.

-Ova etapa radova odvija se u ulici Turanjski Lug. Sukladno rješenju UO za komunalno gospodarstvo Grada Karlovca, ulica Turanjski Lug se zatvara za sav promet, osim vozila stanara i gradilišta, uz osiguranje pristupa hitnim službama. Obilazni pravac za sva ostala vozila odvijat će se preko Ulice Braće Gojak-Kamensko-Gornje Mekušje-Otok i obrnuto. Ovakva regulacija prometa vrijedi do završetka radova na toj dionici, stoji u priopćenju.

Radovi grupe 5 projekta počinju u utorak 14. rujna, a odvijat će se u Jamadolskoj ulici u Karlovcu i u Ulici Bana Jelačića u Dugoj Resi.

-U Jamadolskoj ulici za sav promet zatvara se dionica ispred kućnog broja 33 (raskrižje s ulicom Strmac) do broja 80. Biti će omogućen prolaz stanarima i vozilima gradilišta te hitnim službama. U Jelačićevoj ulici uspostavit će se regulacija prometa jednim trakom na potezu od kućnog broja 39 do 89. Ovakve regulacije prometa odvijat će se dok traju radovi na navedenim dionicama.

-Sugrađane pozivamo na strpljenje i suradnju za vrijeme trajanja radova te podsjećamo kako će sve relevantne informacije o tijeku radova i novim prometnim regulacijama biti dostupne na web stranici projekta  https://aglomeracija.vik-ka.hr/  . Za sve upite dostupni su i brojevi telefona 047/649-146 ili 047/649-500.