Prvi Karlovački

Pobjednik “Najbrade Karlovca” je Matija Pievac

Autor: Branko Obradović

24.11.2019

Karlovac

Na drugom po redu izboru "Najbrade Karlovca" sudjelovalo trideset natjecatelja

Ceh frizera grada Karlovca organizirao je sinoć u Caffe baru Jazz u Grabriku drugi po redu izbor “Najbrade Karlovca”. Pokrovitelj manifestacije bilo je Udruženje obrtnika grada Karlovca.

-Bio je to drugi po redu izbor “Najbrade Karlovca” i moram reći da smo jako zadovoljni, bilo je odlično. Pokrenuli smo ovaj izbor u mjesecu studenom, poznatom kao “Movember”, sa ciljem osvještavanja o zloćudnim bolestima od kojih muškarci najčešće obolijevaju. Bilo je puno posjetitelja i puno natjecatelja, atmosfera u Caffe baru Jazz bila je odlična. Sudjelovalo je trideset natjecatelja, kazao je organizator predsjednik Ceha frizera grada Karlovca Tomislav Pudina.

U kategoriji kratka brada prvo mjesto osvojio je Kristijan Jurčić, drugo Vedran Radujković i treće Tomislav Perković. U kategoriji najuređenija brada prvi je bio Matija Pievac, drugi Ivica Radman i treći Martin Domladovac. Kod najdužih brada prvi je bio Tomislav Vuković, drugi Damir Bačić i treći Dalibor Jakovac. U kategoriji najbolji brk prvo mjesto osvojio je Dražen Sikirica, drugo Anđelko Grman i treće Goran Fehervari. Apsolutni pobjednik u kategoriji “Najbrada Karlovca” je Matija Pievac, a njemu je nagradu uručila zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić. U žiriju su bili Tomislav Pudina, Igor Krnić, Natali Pudina Skočibušić i gost iz Čakovca Stanislav Mučić. (b.o.)

Foto: Igor Čepurkovski