Po svoju dozu cjepiva došle baka i četrnaestogodišnja unuka i poručile: "Neprijatelj je nevidljiv, ali ipak se vidi i čuje, vrijedi se cijepiti."

VIŠE IZ RUBRIKE

  Ponovno je od danas aktivan punkt za cijepljenje u dvorani Ekonomsko-turističke škole.

  -S obzirom na to da je obavijest o aktiviranju punkta izašla tek jučer poslijepodne, mogu reći da je odaziv dobar. Od jutra ljudi dolaze, nešto na prve doze, nešto na docjepljivanje, a ima i onih koji dolaze po booster doze. Imamo sva cjepiva na raspolaganju, nema gužvi i čekanja, dolazak je slobodan. Kada osoba dođe, konzultira se s liječnikom na cijepnom mjestu te primi cjepivo koje je najbolje za nju, kazala nam je Jasmina Mikan, glavna sestra Doma zdravlja Karlovac.

  Po svoju dozu cjepiva stigle su danas baka Ljubica i četrnaestogodišnja unuka Mia.

  -Ovo mi je treća doza. Prve dvije bile su s AstraZenecom, a današnja doza je Pfizer. Nisam imala nikakvih problema i poručila bih svima da se cijepe što brže. Bolest ne bira, ona stvarno kosi. Neprijatelj je nevidljiv, ali ipak se vidi i čuje, kazala je baka Ljubica.

  -Vidim što se po svijetu događa i mislim da je dobro da se cijepim. Vrijedi se cijepiti, kazala je Mia koja je učenica prvog razreda srednje škole. Dodala je i kako su se neki njeni prijatelji iz razreda također već cijepili prvom dozom.

  Dodajmo ovdje da će ovaj punkt za cijepljenje biti aktivan do petka u terminima od 8 do 12 sati i od 14 do 18 sati, te u subotu od 8 do 15 sati.