Prvi Karlovački

Pljačkaš s vatrenim oružjem na benzinskoj na Dobri

27.10.2019

Crna kronika

Nitko nije ozlijeđen, u tijeku kriminalističko istraživanje

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela. Od navedenog, dežurni službenik u OKC-u PU karlovačke, Anton Švinger izdvojio je:  

Provala u ugostiteljski objekt

Tijekom noći 26. listopada nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt na području Slunja  i otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Razbojništvo na benzinskoj postaji

Jučer nešto iza 8 sat na autocesti A-1, na benzinskoj postaji odmorišta Dobra nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad 41-godišnjim i 34-godišnjim djelatnikom te otuđio novac. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a u cilju pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje. 

Provedena akcija na alkohol

Noću sa 26. na 27. listopada, na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga“. U akciji su kontrolirana 232 vozača, a njih 20 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 21 – godišnjeg vozača traktora iz Duga Rese u koncentraciji od 1,82 g/kg.