Prvi Karlovački

Plenković u Karlovcu: “Očekujemo pobjedu na parlamentarnim izborima”

Autor: Sunčica Laić

23.06.2020

Izbori

Imamo jednu od najsnažnijih lista za Hrvatski sabor upravo ovdje u VII. Izbornoj jedinici, poručuje predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković

Premijer i predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković susreo se danas sa članstvom i građanima na Trgu bana Josipa Jelačića, a uoči otvaranja manifestacije Zvjezdano ljeto kojoj je potom prisustvovao.

Tom prilikom je istaknuo kako se ne sjeća je li ikada do sada bilo ovoliko kandidata i kandidatkinja na HDZ-ovoj listi u VII. Izbornoj jedinici, od Nade Murganić, Tome Medveda, Marije Jelkovac, Maje Grba Bujević, Tomislava Lipošćaka, Nikoline Brnjac.

-To je nikada više i svi su sjajni. Bilo je tu još izvrsnih prijedloga i sugestija, ali liste su limitirane. Ono što je po meni važno je da imamo jednu od najsnažnijih lista za Hrvatski sabor upravo ovdje u VII. Izbornoj jedinici. Sve su to ljudi s velikim iskustvom na razini Vlade, na razini Sabora, na razini lokalne i područne samouprave. Mislim da imate izvrstan izbor i da ćemo kao što je to bilo i 2016. godine ovdje osvojiti najmanje šest mandata. Očekujemo ponovno pobjedu na parlamentarnim izborima, a HDZ Karlovačke županije i grada Karlovca godinama su jedni od naših najjačih uporišta upravo u ovoj izbornoj jedinici. Stoga očekujem od vas veliki angažman i veliku potporu našoj pobjedničkoj listi u VII. Izbornoj jedinici, poručio je Plenković.

Izrazio je i veliko zadovoljstvo što prisustvuje početku slavlja 441. obljetnice Grada Karlovca.