PU karlovačka

Pijani 25-godišnjak skrivio i prometnu nesreću; 43-godišnjak vozio pijan, bez vozačke ...

VIŠE IZ RUBRIKE

Još dvojica dobro potegnula

Oba vozača su isključena iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smještena u posebnu prostoriju policije, te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Policija je uhvatila dvojicu vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola. Kako je rekao za naš Radio voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Željko Magdić, jedan je uz to prouzročio i prometnu nesreću.

-Jučer u ranim jutarnjim satima u Karlovcu 25-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,60 g/kg upravljao je osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka te prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, rekao je Magdić te izvijestio o još jednom pijanom vozaču.

-Jučer u poslijepodnevnim satima u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,38 g/kg upravlja 43-godišnjak. Također utvrđeno je da za vrijeme vožnje nije bio vezan sigurnosnim pojasom, te je koristio mobilni uređaj. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, naveo je.