Razbio zadnje vjetrobransko staklo te vozilo polio benzinom i zapalio upaljačem

Pijan zapalio svoj auto pa uz prijetnje i galamu nije dao vatrogascima da ga ugase

VIŠE IZ RUBRIKE

Požar na vozilu

Protiv 58-godišnjaka bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

U četvrtak 13. lipnja, oko 21,15 sati u Vojniću, u dvorištu obiteljske kuće, 58-godišnjak je pod utjecajem alkohola zapalio svoj osobni automobil, koji nije bio registriran i nije bilo u voznom stanju.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je razbio zadnje vjetrobransko staklo te vozilo polio benzinom i zapalio upaljačem.
Dolaskom djelatnika DVD Vojnić na mjesto događaja, nije im dozvolio da ugase zapaljeno vozilo, već je to učinio tek nakon dolaska policijskih službenika. Tada je stajao pored vozila i vikao i galamio da će zapaliti ostala dva vozila koja su se nalazila u njegovom dvorištu. Požar na vozilu je ugašen u 22,40 sati.
Automobil se nalazilo na livadi te je utvrđeno da nije bilo opasnosti niti ugrožavanja druge imovine ili osoba. Protiv 58-godišnjaka bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također, nadležnom komunalnom redarstvu bit će proslijeđena obavijest.“