EU izbori 2024.

Petrov i Troskot ispred zgrade suda o aglomeraciji pa "usputno" pozvali građane da izađu na izbore i glasaju za Most

VIŠE IZ RUBRIKE

80 posto zakona po kojima živimo kroji se u EU

Zvijezda je zvijezda!

Zvijezda je stvarno zvijezda političkih pressica proteklih dana. Tako su danas o Zvijezdi ispred zgrade karlovačkog suda govorili saborski zastupnici Mosta Božo Petrov i Zvonimir Troskot, pa su usputno iskoristili priliku da predstave program Mosta za izbore za EU parlament.

Zvonimir Troskot, kandidat na listi izložio je problematiku karlovačke aglomeracije i upozorio na opasnost prebacivanja troškova infrastrukturnih projekata na građane te istaknuo potrebu za nezavisnom revizijom projekata financiranih iz europskih fondova.

-Nije prihvatljivo da građani snose posljedice loših infrastrukturnih politika, izjavio je Troskot.

Božo Petrov, nositelj liste za EU izbore, istaknuo je važnost politike vezano za ilegalne migracije i potrebu za jačanjem sigurnosti građana.

- U Europskoj uniji kroji se 80 posto zakona po kojima mi danas živimo u Hrvatskoj. Politike koje definiraju EU direktno utječu na naš način života. Posebno je zabrinjavajuća politika prema ilegalnim migracijama koja ne osigurava sigurnost građana. Mi želimo da se apsolutno svakom građaninu omogući sigurnost njega i njegove obitelji, rekao je Petrov.

Petrov i Troskot pozvali su građane da izađu na izbore za Europski parlament 9. lipnja i daju svoj glas za Most koji će zastupati interese građana Hrvatske u Europskom parlamentu.