Turistička zajednica grada Karlovca

Peti put Karlovčani biraju najljepši adventski izlog

VIŠE IZ RUBRIKE

Božićne dekoracije

Građani će moći glasati putem FB stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca

Karlovačka Turistička zajednica  je već tradicionalno, po peti put, objavila javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birat će svojim glasovima građani temeljem prijava koje pristignu u TZ grada Karlovca do 11. prosinca.

-Za njima najljepši izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca 2022. Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno do 31. prosinca 2022. Za najljepše izloge po izboru građana priznanja kao i nagrade za najbolja tri izloga bit će dodijeljeni u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“, 30. prosinca 2022., u Glazbenom paviljonu, rekla je za naš Radio direktorica karlovačke Turističke zajednice Marina Burić.

Pozvala je  sve zakupce i vlasnike poslovnih prostora da se prijave i sudjeluju u izboru za najljepši adventski izlog u Karlovcu s ciljem promocije i prepoznatljivosti Karlovca kao adventske destinacije.

Sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave mogu pronaći na web stranici TZ grada Karlovca.