Biciklistička utrka CRO Race

Peta etapa CRO Race utrke starta 30. rujna u Crikvenici, cilj etape je Ozalj 

VIŠE IZ RUBRIKE

Biciklizam

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 26. rujna do 1. listopada kroz šest etapa

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 26. rujna do 1. listopada kroz šest etapa, na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Utrka kreće u subotu, 30. rujna iz Crikvenice u 10:05 sati, cilj pete etape je u Ozlju, a dolazak biciklista u Ozalj očekuje se između 14:41 i 15:10 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno proje nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji, zbog čega je potrebno povećati oprez i obratiti pažnju na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na petoj etapi Crikvenica – Ozalj vrijedit će 30. rujna od 09:30 do 15:30 sati na cestama Primorsko-goranske i Karlovačke županije na ruti: Crikvenica – Bribir – Jasenak – Ogulin – Josipdol – Generalski Stol – Duga Resa - Ozalj. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://crorace.com/informacije-o-prometu-cro-race-2023/.

KIDS CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i četvrto izdanje virtualne utrke za djecu, KIDS CRO Race, koje će se održati 30. rujna od 10:30 sati u Ozlju. Tako će i djeca iz Ozlja imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 1. listopada u Zagrebu