Prvi Karlovački

Pet milijuna lampica za Božićnu priču na SalajLandu

30.10.2019

Kultura

Posjet obiteljskom imanju Salajevih, odnosno SalajLandu u Grabovnici pored Čazme bit će moguć svakog dana od 15 do 22 sata, uključujući vikende i blagdane, od 29.11. ove do 20.01. iduće godine.

Božićna priča obitelji Salaj iz Čazme, 18. po redu počinje 29. studenog i trajat će do 12. siječnja 2020.

Ove godine na proširenom imanju zasvijetlit će čak 5 milijuna lampica, kojima ove godine dodajemo i 1500 božićnih kugli, novi način ukrašavanja uz ice-lights, svakodnevni vatromet i još mnoštvo novosti, poručuju iz SalajLanda.

O raskoši ovogodišnjeg SalajLanda najbolje svjedoči činjenica da se imanje ukrašava još od kolovoza. Iako sezona božićnih domjenaka, uredskih – blagdanskih zabava i generalnog slavljeničkog raspoloženja tek dolazi, složit ćete se, napominju i vjeruju na imanju, da Vas baš nitko osim njih ne može pozvati na svjetliji domjenak. Nadaju se i pozivaju vas da iskoristite ovu priliku i da i izvan svojih poslovnih aktivnosti prošetate imanjem i uživate u jedinstvenoj blagdanskoj atmosferi. Kako kažu snijeg za potpun ugođaj vam ne mogu obećati, ali za savršene fotografije i snimke u sumrak garantiraju.

Posjet obiteljskom imanju Salajevih, odnosno SalajLandu u Grabovnici pored Čazme bit će moguć svakog dana od 15 do 22 sata, uključujući vikende i blagdane, od 29.11. ove do 20.01. iduće godine. (rb)

Foto: web salajland