Prvi Karlovački

Perica Vucelić najbolji medicinski tehničar u Hrvatskoj po izboru pacijenata

07.02.2019

Karlovac

Nagrada je priznanje cjelokupnom sustavu hitne medicinske službe  za naporan fizički i psihički rad

Povodom Svjetskog dana bolesnika, Udruga hrvatskih pacijenata trinaesti put je dodijelila zahvalnice za najliječnika i najsestru-tehničara. Ovogodišnji dobitnik je medicinski tehničar u Zavodu za hitnu medicinu Karlovačke županije Perica Vucelić. Uz njega nagrada je dodijeljena i  voditeljici Hitne medicinske pomoći u Solinu Jeleni Aranza.

Nagrada je ustvari priznanje cjelokupnom sustavu hitne medicinske službe za njen vrlo naporan fizički i psihički rad.  S druge pak strane, s jučerašnjim danom zapravo to je i priznanje za priznati rad u Republici Hrvatskoj. Za mene osobno, kada dobijete nagradu od onih kojima ste najodgovorniji, to zapravo govori za mene sve. To je nagrada koja daje ogromnu satisfakciju da zapravo budemo još i bolji, iako je standard hitne medicine u Hrvatskoj na visokoj razini. Ujedno je ovo i podstrek meni osobno, ali i svim kolegama da usluga pacijentima bude još bolja, izjavio je Vucelić.

Trenutno radi kao pomoćnik ravnatelja za kvalitetu u Zavodu za hitnu medicinu Karlovačke županije. Dodjeli  nagrada prisustvovao je i državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Ante Plazonić. (m.m)

Foto: HINA