Deseta godina izbora Najdoktor

Pacijenti odabrali najbolje karlovačke liječnike: Furač, Tutek, Fanfani, Brleković, Mrđenović i Puljić

VIŠE IZ RUBRIKE

Portal najdoktor.com

Portal najdoktor.com, izabrao je najbolje liječnice i liječnike u Hrvatskoj, vodeći se iskustvima pacijenata i njihovim glasanjem.

Portal Najdoktor mjesto je gdje se građani mogu informirati o pojedinim liječnicima, a vodi ga Udruga Najdoktor s ciljem, kako na stranicama navode, unaprjeđenja cjelokupnog zdravstvenog sustava u RH te razvoja demokracije kroz dostupnost informacijama kakva nije bila moguća prije globalne informatizacije. Portal omogućuje ocjenjivanje i komentiranje liječnika, i upravo zbog toga što se profilirao kao središnje mjesto svojevrsne provjere dojmova o doktorima i njihovom načinu rada, postao je iznimno posjećen i čitan.

Krajem svake godine bira se najbolji doktor iz svake grane medicine. Kriteriji po kojima je portal birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara.

Ovo je deseta godina objave popisa, a iz Karlovca i Karlovačke županije, pacijenti su izabrali najboljeg abdominalnog kirurga, a to je dr. Boris Furač, dr. Vesna Tutek je najbolja infektologinja, a najbolja liječnica obiteljske medicine je dr. Sanja Brleković. Dr. Bojan Fanfani je ponovno izabran za najboljeg otorinolaringologa, dr. Nevenka Božić Mrđenović je po glasovima pacijenata najbolja pedijatrica i konačno, Hela Puljić je izabrana za najbolju stomatologinju.