Tko kaže da se božićna čarolija ne može osjetiti? Ovoga puta sva će osjetila proraditi.

Ovoga Božića uživaj uz novi TV

VIŠE IZ RUBRIKE

  Posljednji mjesec u godini je tu. Osim što je to vrijeme lijepih blagdanskih ugođaja, vrijeme je i darivanja. Hrvatski radio Karlovac i ove je godine odlučio nekome pod borom ostaviti vrijednu nagradu. Riječ je o novom Toshiba LED TV-u čiji će ekran, ali i mogućnosti svakoga ostaviti bez daha.

  Put do nagrade je vrlo jednostavan, a ono što je najbitnije je držati se svakog navedenog koraka.

  1. Slikaj QR code i skini aplikaciju, podijeli je javno na svom Facebook profilu uz #TVjemoj i označi minimalno 3 prijatelja.

  2. Snimi video do 25 sekundi u kojem ćeš objasniti zašto baš tebi Djedica treba donijeti novi TV ovih blagdana.

  3. Video pošalji u Viber grupu Prvi karlovački.

  https://invite.viber.com/?g2=AQBC%2FCt4Xku1yEqhLVuhzS9wf%2FPojBMxlNCsGBSrsw4Cohd4aulTdZxPGfn%2BCUo0

  4. Pozovi prijatelje u grupu i skupi najviše lajkova.

  Pravila nagradnog natječaja “Božić uz novi TV“

  Članak 1.

  Organizator nagradne igre (u nastavku Priređivač) je tvrtka Hrvatski radio Karlovac d.o.o., Obala Vladimira Mažuranića 2, 47 000 Karlovac, OIB 55570691155, MB 03581322.

  Članak 2.

  Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske. U natječaju ne mogu sudjelovati radnici tvrtke Hrvatski radio Karlovac, kao ni bliski članovi njihovih obitelji.

  Članak 3.

  Svrha nagradnog natječaja je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Priređivača, vezanje slušatelja uz program radija Prvi karlovački i jačanje prepoznatljivosti branda Priređivača.

  Članak 4.

  Nagradni je natječaj otvoren od 28. studenog 2019. do 22. prosinca 2019. godine.

  Neće biti prihvaćene prijave izvršene izvan navedenog roka prijave, kao ni neuredne prijave ili prijave suprotne uvjetima Natječaja.

  Članak 5.

  KAKO DO NAGRADE?

  1. Slikaj QR code i skini aplikaciju, podijeli je javno na svom Facebook profilu uz #TVjemoj i označi minimalno 3 prijatelja.

  2. Snimi video do 25 sekundi u kojem ćeš objasniti zašto baš tebi Djedica treba donijeti novi TV ovih blagdana.

  3. Video pošalji u Viber grupu Prvi karlovački.

  https://invite.viber.com/?g2=AQBC%2FCt4Xku1yEqhLVuhzS9wf%2FPojBMxlNCsGBSrsw4Cohd4aulTdZxPGfn%2BCUo0

  4. Pozovi prijatelje u grupu i skupi najviše lajkova

  Članak 6.

  POSTUPAK ODABIRA POBJEDNIKA

  Pobjednika natječaja odabrat će komisija koju čine: Miroslav Stojaković, Anamarija Radočaj, Leo Staković, Branko Obradović i Matija Perković.

  Kriteriji za odabir pobjednika temeljit će se na broju lajkova pored objavljenog videa u viber grupi, ali i na kreativnosti, kvaliteti i originalnosti.

  Članak 7.

  Hrvatski radio Karlovac ne preuzima odgovornost i obvezu za prijavu koja je nepotpuna, neprimjerena ili koja ne bude podnesena i zaprimljena u vremenu određenom za vršenje prijave na natječaj, bez obzira na razlog.

  Članak 8.

  Predajom svojih podataka i prijavom na natječaj Sudionik je suglasan s uvjetima natječaja i obavijest o privatnosti. Ukoliko Sudionik nije suglasan s uvjetima uporabe i obavijesti o privatnosti, Sudionik se ne smije prijaviti na natječaj te zato ne može sudjelovati na natječaju.

  Članak 9.

  Hrvatski radio Karlovac će odbaciti svaku prijavu koja ne zadovolji uvjete prijave natječaja i svaku prijavu koja, po samostalnom mišljenju Hrvatskog radio Karlovca :
  - sadrži uvredljiv sadržaj ili sadržaj koji bi se mogao negativno odraziti na ime, ugled
  ili tržišni položaj Hrvatskog radio Karlovca ili bilo kojeg partnera tog branda
  - uključuje žigove, logotipe ili materijal zaštićen autorskim pravom koje Sudionik ne
  posjeduje ili upotrebljava bez prethodnog pisanog odobrenja nositelja prava
  (uključujući poznata imena, nazive tvrtki društava, itd.)
  - kleveće, krivo predstavlja ili vrijeđa druge osobe (pravne i/ili fizičke)
  - promiče bilo kakav politički program, tj. neprimjereni sadržaj.

  Članak 10.

  Za vrijeme natječaja ili u bilo kojem trenutku nakon natječaja, Hrvatski radio Karlovac od Sudionika može zatražiti dostavu originalne objave sadržaja uvjetovanih natječajem, kao i službenu potvrdu svih prijavljenih podataka. Da bi to zatražio, Hrvatski radio Karlovac će Sudionika kontaktirati putem registrirane adrese elektroničke pošte.

  Članak 11.

  Prva i jedina nagrada je Toshiba LED TV 55U2963.

  Pobjednik je prijavom na natječaj suglasan da sudjeluje u promidžbi nakon natječaja i da se njegovo ime u takvoj promidžbi može koristiti prema razumnom zahtjevu tvrtke Hrvatski radio Karlovac.

  Članak 12.

  Prijavom na ovaj natječaj Sudionik potvrđuje da je potpuni vlasnik svog prijavljenog video uratka i da ništa na videu ne predstavlja povredu autorskog prava ili bilo kojeg prava treće osobe. Time Sudionik oslobađa tvrtku Hrvatski radio Karlovac  svih potraživanja i zahtjeva koji proizlaze iz uporabe prijavljenog videa ili u vezi s video, uključujući između ostalog potraživanja vezana za povredu autorskog prava ili žiga, povredu privatnosti ili prava privatnosti, klevetu, povredu moralnih prava i bilo kakvih ostalih osobnih, odnosno vlasničkih prava u bilo kojem smislu i u bilo čijoj sudskoj nadležnosti.

  Prijavom na ovaj natječaj Sudionik potvrđuje da je prije prijave pribavio pisano odobrenje od svih osoba koje se nalaze na prijavljenom videu (odobrenje izdano osobno ili od roditelja ili zakonskog staratelja osobe, ako je osoba na videu mlađa od 18 godina) za predaju videa kao dio prijave na natječaj.

  Članak 13.

  Prijavom na natječaj Sudionik tvrtki Hrvatski radio Karlovac daje trajnu, bez naknade, neisključivu, prenosivu dozvolu za upotrebljavanje, uređivanje, objavljivanje, prevođenje, preinačavanje, prilagođavanje, stavljanje na raspolaganje i distribuiranje prijavljene video uratke.

  Članak 14.

  Prijavom na natječaj Sudionik daje svoju suglasnost da tvrtku Hrvatski radio Karlovac nećete smatrati odgovornim za bilo kakvo potraživanje ili bilo kakav temelj za pokretanje pravnog postupka, koji bi proizašli iz sudjelovanja u natječaju iz primitka ili uporabe nagrada.

  Članak 15.

  Zbog izvanrednih okolnosti koje su izvan njegove razumne kontrole i samo ako je to zbog okolnosti neizbježno, tvrtka Hrvatski radio Karlovac  pridržava pravo otkazati ili izmijeniti natječaj i Uvjete u bilo kojoj fazi, ali će uvijek nastojati minimalizirati negativan učinak po Sudionika kako bi se izbjeglo neopravdano nezadovoljstvo Sudionika.

  Ime pobjednika objaviti ćemo 23. prosinca 2019. na službenoj internet stranici tvrtke www.karlovacki.hr, radiju Prvi karlovački i društvenim mrežama.

  I za kraj da ti otkrijemo jednu tajnu, budi kreativan i originalan, žiri će to posebno ocijeniti. Dame i gospodo, neka igra počne! Puno sreće vam želimo.