Ovog Valentinova „Ljubav za njih“, velika humanitarka udruge Jak kao Jakov

VIŠE IZ RUBRIKE

    Humanitarna udruga „Jak kao Jakov“ već je dobro poznata u Karlovcu, a kako i ne bi obzirom da djeluju već devet punih godina s tim da proteklih godinu dana rade u novom prostoru u Radićevoj ulici. Ovog Valentinova odlučili su pripremiti nešto posebno – humanitarnu akciju „Ljubav za njih“.

    -Akcija je usmjerena na pomoć mališanima koji su na liječenju na onkološkim i hematološkim odjelima. Oni boluju od teških malignih bolesti. Vjerujemo da će ova akcija pomoći svim onima kojima je ona prijeko potrebna, rekla je predsjednica udruge "Jak kao Jakov", Ivančica Rubido.

    Za ovu je akciju otvoren poseban račun, jer donacije se prikupljaju od početka tjedna putem prodajnog štanda u „Lana centru“, a organizirano je i veliko glavno događanje.

    -Za ovu humanitarnu akciju postoji poseban žiro račun, koji je namijenjen za događanja na kojima ćemo prikupljati priloge. Akcija će biti na Valentinovo u Zorin domu. Ovom prilikom zahvaljujem Gradu Karlovcu i kazalištu što nam je ustupilo prostor. Humanitarna modna revija bit će u 19 sati, a u isto vrijeme u bočnoj dvorani bit će izložba doniranih radova koje su nam dali dizajneri te umjetničkih djela koja su u vlasništvu Udruge. Ako netko ne stigne na reviju, moći će izložbeni dio pogledati još u subotu i nedjelju. 

    Sve radove u bočnim dvoranama, umjetnička djela i dizajnersku odjeću moguće je pogledati i u subotu i nedjelju te ih kupiti i time donirati sredstva za bolesnu djecu. (ls)