GK Zorin dom

Ove subote „Noć kazališta“ - u Zorin domu tri predstave

VIŠE IZ RUBRIKE

Zorin dom“ sudjeluje u ovoj manifestaciji od 2010. g.

Dječje predstave su: „Maca Papučarica“, koja je na repertoaru u 11 sati i „Potraga za Frankopanskim blagom“ od 17 sati. Cijena ulaznice je 1,99 eura. A „Final act ili Posljednji čin“, monodrama, na rasporedu je od 21 sat. Ulaznica za ovu predstavu se ne naplaćuje

„Noć kazališta“ je manifestacija koja prikazuje snagu i moć izvedbenih umjetnosti i bogatstvo kazališne djelatnosti u zemlji i na međunarodnom planu.

Počela je kao jednodnevna manifestacija koja se održava svake treće subote u studenom od 2008. godine, na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, no godinama prerasta prvotne okvire i izrasta u višednevnu manifestaciju kojoj je cilj ojačati vidljivost kazališne djelatnosti te raditi na razvoju kazališne publike svih dobnih skupina, u nizu europskih zemalja.

Gradsko kazalište „Zorin dom“ sudjeluje u ovoj manifestaciji od 2010. godine i oduvijek je „Noć kazališta“ u Karlovcu bila popularna i odlično prihvaćena.

Mnogi gledatelji baš na taj dan odluče obići Zorin dom, jer spletom okolnosti ili pretrpanim tjednim rasporedom jednostavno ne mogu pronaći vremena za kulturna događanja.

Stoga, predlažu iz Kazališta, uskladite obaveze ovaj tjedan i odvojite vrijeme te povedite svoje mališane ovu subotu na dvije izvrsne dječje predstave.

A za odrasle je pripremljena monodrama koja navodi na promišljanje.

Ulaznica imamo još malo, cijene su povoljne, a da biste ih nabavili dovoljno je da iz topline vlastitog doma samo odete na ovaj link
https://zorin-dom.mojekarte.hr/hr/buy-step-1.html i odaberete mjesto za sjedenje u dvorani koje želite i isprintate.

Dječje predstave su: „Maca Papučarica“, koja je na repertoaru u 11 sati i „Potraga za Frankopanskim blagom“ od 17 sati. Cijena ulaznice je 1,99 eura.

A „Final act ili Posljednji čin“, monodrama, na rasporedu je od 21 sat. Ulaznica za ovu predstavu se ne naplaćuje.