Prvi Karlovački

OVDJE provjeri tko sve ima dostavu i što se sve može naručiti! Svi vaši OGLASI na jednome mjestu!

20.03.2020

Koronavirus

Jedni drugima u ovim teškim vremenima moramo biti podrška!

Prilikom dostave budite oprezni, kako kupci tako i svi oglašivači. Pridržavajte se uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite!

#OSTANIDOMA

 

Dragi gosti, Bistro Palma je i dalje tu za Vas i spremamo Vam finu, domaću hranu, samo na malo drugačiji način. Možete naručiti sve iz našeg a la carte jelovnika, dnevne ponude gableca ili slastica. Također, možete naručiti i rođendanske torte i kolače jer rođendani se mogu i trebaju obilježiti posebnom slasticom i u ovo doba pa makar i samo sa svojim ukućanima!

Dnevnu ponudu možete pogledati na našoj Facebook stranici Bistro Palma , web stranici ili ju zatražiti preko telefona na broj 047/645-320 ili 091/645-3054.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 18 sati i nedjeljom od 8 do 18 sati.

Sva hrana pakirana je u adekvatnu ambalažu za hranu za van, a naši djelatnici su opremljeni maskama i jednokratnim medicinskim rukavicama.

Dostava je besplatna u krugu od 5 km za narudžbe iznad 35,00 kn!


Vrijedne ruke članova OPG-a Štenta iz Ferenaca kraj Ozlja pripremile su za sve vas sokove, sirupe, džemove, med i brašno.

Cijeli asortiman možete pogledati na  i Facebook stranici OPG-a ili web stranici, a informirati se možete i na broju telefona 099/304-6339.

Vrijedna ekipa dostavlja besplatno na adresu kupaca narudžbe iznad 100 kuna za Karlovac, jednom tjedno, a u ostale dijelove Hrvatske svoje proizvode šalju poštom.

Radnog vremena nema, ono je prema dogovoru. Vaš OPG Štenta!


Pivnica Elipsa iz Duga Resa za sve vas priprema pizze, jela sa roštilja, tople sendviče, a petkom u ponudi imaju i riblji menu.

Cjelokupnu ponudu možete pronaći na njihovom Facebook profilu.

Radno vrijeme je od 11 do 18 sati, a dostava je besplatna na području grada Duga Rese.

Nazovite na broj 047/639-466, Pivnica Elipsa radi za vas.Dostavu za tebe ovih dana ima i Drvona. Trebaš laminat, parket, drvnu građu ili bilo što iz našeg asportimana?

Posjeti našu web stranicu, provjeri koje su cijene, odaberi proizvod i zatraži ponudu. Kada ti ponuda stigne,  plaćanje možeš izvršiti internet bankarstvom, nakon čega slijedi dostava ili preuzimanje po narudžbi bez kontakta s kupcima.

Dostavu možeš naručiti na našem webshopu. Više informacija na 047/646-044. Tvoja Drvona.


Dostavu toplih obroka za vas ima Restoran “Zrinski” i to od ponedjeljka 23. ožujka.

U cijenu je uračunat PDV, a dostava se ne naplaćuje dodatno.

Za vaše narudžbe tu je broj telefona 047/416-096.

Pored navedenih dnevnih jela moguća je narudžba jela iz ,,A “la card” ponude restorana.


Bistro Kastel za sve vas ima dostavu hranu i to u vremenu od 11 do 21 sat. Za narudžbe trebate nazvati broj 047/658-922.

Vezano uz novonastalu situaciju, pratimo njen razvoj i preporuke HZJZ, te se i ponašamo sukladno tome. Naše osoblje (u kuhinji i dostavi) je dodatno upoznato sa svim mjerama zaštite, dezinfekcije radnog mjesta, opreme i dostave.

Menu možete pronaći na Facebook stranici. 


Bistro KUPA za sve vas priprema pizze, jela s roštilja, wok, tjestenine… Vaš jedini zadatak je nazvati na broj telefona 047/648-677 i naručiti dostavu. Za narudžbe od 50 kuna u centru grada dostava je besplatna, a za šire područje grada od 100 kuna.

Osim hrane, vršimo dostavu pića i kave.

Radno vrijeme dostave je od 08 do 21 sat svakodnevno, vikendom po potrebi do 22h.

Jela i cijene možete pronaći ovdje.


Buffet GP dostavlja specijalitete s menua, na području grada Karlovca i okolice, direktno na vašu adresu.

Nazovite na broj 047/414-001 svakim danom od 9:30 do 17:30.

Naručena jela i osobno možete preuzeti ispred GP-a, u Medovićevoj br.1.


Mi smo firma koja se bavi prodajom hrane za pse i to isključivo putem web shopa. Proizvode i cijene možete pogledati na Facebook stranici ili na web stranici .

Uvijek nas možete dobiti i na broj telefona 091/904-4288.

Dostava je besplatna za grad Karlovac i grad Ogulin, za okolicu po dogovoru šaljemo dostavnom službom Dpd. Ako je moguće, plaćanje uplatom na račun, nakon vidljive uplate dostavljamo na dogovoreno mjesto ispred kuće/ zgrade u dogovoreno vrijeme. Radno vrijeme dostave je od 8 do 16 sati.


Dostavu za vas ima i City Food na autobusnom kolodvoru u Karlovcu. Kontaktirati nas možete na broj mobitela 095/366-3400. Jelovnik se nalazi na Facebook stranici. 


Mali smo OPG iz okolice Josipdola, imamo stado od 45 koza i registriranu siranu za preradu vlastitog kozjeg mlijeka. Proizvodimo svježi i kuhani kozji sir i jogurt od kozjeg mlijeka, a dostavljamo i sirovo kozje mlijeko. Svakih desetak dana, uz prethodnu najavu, naše proizvode besplatno dostavljamo na adresu kupca.  Broj telefona na koji nas možete dobiti je 095/902-3742. Proizvodi se mogu pronaći na našoj Facebook stranici. 


Pizzeria Mona Lisa za vas ima besplatnu dostavu na području grada Karlovca i okolice. Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 23, petkom i subotom od 8 do 24 i nedjeljom od 14 do 23.

Svoju dostavu možete naručiti na broj telefona 047/601-660.

Posjeti Facebook stranicu i odaberi svoju pizzu.


OPG Pilat iz Ozlja dostavlja mladi luk, zelenu salatu i špinat. Dostava je po dogovoru, a sve informacije možete dobiti na broj telefona 091/586-1246.

Provjeri ponudu i na Facebook stranici. 


Knjiguljica, specijalizirana dječja knjižara u ponudi ima preko 3000 naslova slikovnica za djecu i knjiga za mlade. Knjige su već od 29 kuna.

Dostavljamo besplatno bez obzira na iznos narudžbe, nakon vidljive uplate dostavljamo isti ili drugi dan. Radno vrijeme dostave je od 10 do 16 sati. Broj telefona je 091/237-0378, a sve ostalo možete pogledati na Facebook stranici. 


Restoran “Ružica” je već dvadeset godina dobro poznato mjesto za kupnju najboljeg odojaka sa ražnja. Ukoliko se poželite istog Vaše je samo da nazovete naš broj telefona 047/637-665 i isporuka stiže na Vašu adresu ili je osobno preuzimate kod nas. Dostavu vršimo od 08 do 17 sati na područje grada Karlovca,Karlovačke županije, ali i u druge županije. Jedini uvijet je da je naručena najmanje jedna kila.

Cijena po kilogramu je 120,00 kn (popust na veću količinu). Za cijeli odojak 95,00kn/kg

Prilikom pripreme, pakiranja i isporuke poštuju se sva higijenska pravila u skladu sa trenutnom situacijom.


Želite kavu? Caffe bar Konig za vas ima:

-Espresso – 7kn

-Kava s mlijekom – 9kn

-Capuccino – 10kn

-Nescaffe Instant – okus čokolada, kokos, vanilija, nugat, irish

Dostavljamo po cijelom gradu, okrug 5 km od 7 do 18 sati.

Sve informacije na broj telefona 095/583-0800 ili na Facebook stranici.


#OSTANIDOMA