Prvi Karlovački

PROMO-Otvoren Mobia Store: Bogata ponuda dodatne opreme za mobitele poznatih svjetskih brendova

Autor: Ksenija Begović

12.11.2020

Promo

Mobiteli su odavno prestali biti samo sredstvo komunikacije pa danas postoji i čitav asortiman dodatnih proizvoda koji postaju gotovo jednako važni kao i sam mobitel. Maske, slušalice, zvučnike i svu ostalu dodatnu opremu za mobitele poznatih svjetskih brendova od danas i Karlovčani mogu kupiti u novotvorenom Mobia Store-u u SC Supernova.

Jedan od predstavnika tvrtke Mobia za Hrvatsku Danijel Laginja na otvorenju je naglasio da tvrtka posluje pet godina, a unatrag dvije do tri godine progresivno se razvija na području Hrvatske i cijele regije.

Ovdje nam je nedostajao jedan ovakav Store. Karlovački Mobia Store 22. je trgovina po redu i treća trgovina s unutarnjim prostorom. Želja nam je da stanovnici Karlovca i okolnih gradova dobiju mogućnost kupnje proizvoda iz našeg širokog asortimana.

Zastupnici smo poznatih brendova što se tiče opreme za pametne telefone, kao što su Ferrari, Diesel, Adidas, Carl Lagerfeld i mnogi drugi. Nudimo maske, zaštitna stakla, punjače, kablove i ostale dodatke praktički za sve vrste mobitela tako da imamo nekoliko tisuća artikla u ovoj trgovini, istaknuo je Laginja.

Osim opreme za mobitele u Mobia Store-u mogu se pronaći i smart lampe, zvučnici i ostali predmeti koji mogu biti prigodni poklon.  U odabiru bilo kojeg proizvoda, bilo da kupuju za sebe ili poklon, potencijalnim kupcima  pomoći će stručno obučeni djelatnici.

Želja nam je da stvorimo najbolji mogući dojam za svakog posjetitelja, da se ugodno osjeća. Tome pridonosi opremljenost i unutarnje uređenje trgovine. Ova trgovina u Karlovcu opremljena je po svim standardima koje je Mobia stvorila, na svaki detalj se pazi jer na svakog posjetitelja nastojimo ostaviti  pozitivan dojam, od prostora pa do personaliziranog pristupa zaposlenika, dodao je još Danijel Laginja, kao i da Mobia u Hrvatskoj zapošljava stotinjak ljudi.

Osim na području regije, Mobia ima viziju širenja i na europsko tržište, napomenuo je Laginja.

Ljudi prepoznaju ovaj brend i iz tog razloga tvrtka Mobia ima viziju napraviti jedan veliki lanac koji pokriva ne samo Hrvatsku, Sloveniju nego i velike zemlje u Europi.

U Mobia Store-u može se pronaći za svakog ponešto, a jednako tako i za svačiji džep. Maske za mobitele mogu se kupiti po cijeni već od 50 kuna, a one najskuplje su oko 700 kuna.

Dolazit će još novi proizvodi jer se asortiman stalno širi. Imamo pristupačne cijene s obzirom na kvalitetu koju nudimo. Također imamo brendove po pristupačnim cijenama pa se već za 200-tinjak kuna može nabaviti maska najdražeg brenda ne samo za zaštitu, nego i za ukrasiti svoj pametni telefon.

U novootvoreni Mobia Store u Karlovcu zavirile su novinarka i spisateljica Uršula Tolj, glumica Barbara Vicković i mlada glazbenica Aklea Neon kojoj je tehnologija sastavni dio nastupa.

Ono što mene uvijek privlači, što zapravo nas mlade uvijek privlači je tehnologija. Ja nastupam kao one girl band i moj band je samo tehnologija tako da jedva čekam vidjeti što se sve to šareno ovdje skriva. Imati lijepu masku za mobitel uvijek mi je važno. To je modni detalj. Genijalno mi je kad je to nešto prepoznatljivo i što ide stilski uz cijeli outfit, rekla je Aklea Neon.