Novo ulaganje tvrtke ZAK

Otvoren Dacia salon u sklopu Prodajno-servisnog centra ZAK

VIŠE IZ RUBRIKE

  Svečano otvorenje novog Dacia izložbenog salona održano je u Prodajno-servisnom centru ZAK. Uz brojne goste i uzvanike, otvorenju je prisustvovao direktor korporacije Renault Nissan Adriatic Francois Delion. Direktorica Prodajno-servisnog centra ZAK Milena Kostelac kazala je da je otvorenjem ovog salona zaokružena jedna cjelina.

  -Otvorili smo novi dio poslovnog prostora Dacia salon, čime zaokružujemo cjelinu korporacije Renault, Nissan, Dacia. Na taj način smatramo da ćemo pružiti bolju uslugu našim kupcima i korisnicima naših usluga, istaknula je Kostelac.

  Otvorenjem Dacia salona Prodajno-servisni centar ZAK  na Ilovcu zaokružio je svoju ponudu vozila i usluga.

  -Ulaganje je ove godine bilo veliko, imali smo ulaganje u Dacia salon, ali isto tako paralelno s tim, odradili smo ulaganje u skladište trgovačke robe, odnosno vozila. Parking je veličine četrnaest tisuća kvadrata što smatramo da je još veća investicija u odnosu na sam Dacia salon, rekla je Milena Kostelac.

  U 25 godina postojanja Prodajno-servisni centar ZAK imao je niz velikih ulaganja i širio je svoju ponudu.

  -ZAK je počeo poslovati 1994. godine na lokaciji u Draganiću. Od 2005. godine nalazimo se na ovoj lokaciji na Ilovcu. 2012. godine dogradili smo prostor s autolimarskom i autolakirerskom radionicom i Nissan salonom. 2019. godine dograđujemo Dacia salon i ulažemo u parking novih i rabljenih vozila sve tri marke, kazala je Milena Kostelac. (b.o.)